Moral i valeriana

Només un punt en tres partits per a l’Alcoyano en el retorn a Segona Divisió 40 anys després; ja queda ben clar que el Collao patirà de valent al llarg de tota la temporada. Això sí, les actuacions que estem veient fins ara ajuden a allargar la llegenda del Deportivo Alcoyano.

En Copa va caure davant l’Hèrcules amb dos penals en contra en dos jugades consecutives i al partit de lliga contra el Xerez li han anul·lat tres gols. I més, a Las Palmas van perdre en el minut 89. Així som els de l’Alcoyano, com el simpàtic de la classe: que farà molta gràcia però passa la mà per la paret.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s