La famosa ona

Segurament, la ona i els seus surfistes a les portes de l‘Englischer Garten siga un dels elements més subversius de Munic. Ací, on sembla que ningú no fa res que estiga prohibit, els de la famosa ona al mig del riu ofereixen espectacle sempre, faça sol, ploga o neve.

Si divendres comentava la tardor tranquil·la, el cap de setmana va arribar la tardor hivernal. Segons conten, l’any passat va caure la primera nevada pel 10 d’octubre. Enguany, poc ha faltat. Malgrat el fred, l’altre dia em vaig acostar per curiositat a veure la famosa ona, paraigües en mà. La vàrem visitar per primera vegada a l’agost, però em feia gràcia saber si quedaria algun boig, o no. A més,  la veritat, la tenia a un tir d’escopeta de la parada de metro de Lehel, on havia anat a recollir a Mariola.

La sorpresa va ser agradable, així és que em vaig quedar una estona a mirar. Com no, des de dalt del pont.

(Vos deixe este vídeo que he seleccionat de l’ona de l’Eisbach, que ha pujat alguna curiosa com jo, que va passar per allà el passat estiu)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s