Misèria

Què són 5.658 euros? Exactament, a casa meua, els diners que ens deu des de principis de 2011 el Govern regional de Múrcia per treballs que òbviament ja s’han prestat i pels quals ja hem tributat a Hisenda. Casualment, també equival a les quotes anuals que paguem per la nostra hipoteca a Alcoi. Per a uns altres a la nostra vora – o no-, 5.658 euros, són els diners rebuts en tot un any per una pensió mínima o en concepte de prestació per estar a l’atur. El meu sogre, per exemple, segurament em diria que ve a ser allò que l’Administració pública li ha usurpat del seu sou de mestre, després de varies retallades en els últims mesos. Un peix tan gros com el president del Tribunal Suprem i del Poder Judicial d’Espanya, Carlos Dívar, també reconeix aquesta xifra. Són les despeses de sis viatges privats a Puerto Banús en caps de setmana, en els que no van faltar els hotels de luxe. Curiosament, només el senyor president veu en la xifra una “misèria”. Tots els demés veiem al darrere de tot plegat una burla i una vergonya enorme -o una poca-vergonya- que té noms i cognoms: les miserables elits d’un país que, això sí, ens estan conduint a tots a la misèria. Amb les seues “misèries”.

2 comments

  1. Lorena

    Hola Jorge,he encontrado este articulo escrito porto a traes de un comentario hecho por una persona de aquí!!OH,JUST AMAZING…….tens tota la rao……besos fuertes…….

  2. jordiortsmonllor

    Hola Lorena! este, efectivamente, es mi blog más personal. Mi Quaderno. Aquí nos encontraremos siempre, en algún punto entre Panamá y Múnich. Un beso enorme para ti y para todos los tuyos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s