Babel a Munic

Els que vivim ací sabem que Munic és una ciutat molt més preparada que Berlín a l’hora de generar negoci. Ara bé, si li donem la volta a la truita i ens centrem en la capacitat artística de totes dues ciutats, tampoc hi ha dubte, Munic no té res a fer. Bé, tampoc es tracta de competir. En qualsevol cas, hi ha vida més enllà del mercat del art, entès com a negoci rendible, i sempre hi ha la possibilitat de sorprendre’s amb algun concert de jazz, representacions escèniques alternatives i petites històries similars. Divendres passat passat, per exemple, vaig tindre l’oportunitat de conèixer el projecte de nou artistes de tot arreu, entre elles tres catalanes, que celebren estos dies una exposició multicultural a l’espai Halle50 de Domagkateliers. Estan allà fins el proper 21 de març i el nom de la seua exposició és certament esclaridor: Babel. I és que, darrere d’històries convencionals de Trachten i cerveseria, Munic acull quasi un 25% de població estrangera que aporta el seu granet de sorra per a construir dia a dia una metròpoli diversa, dins d’aquest espai global i interconnectat en el que ens movem. Vos deixe unes imatges:

BaBel a al 50Halle, Munic

BaBel a al 50Halle, Munic

Fotografies a BaBel

Fotografies a BaBel

Obra de Montse Vives a BaBel Kunstprojekt

Obra de Montse Vives a BaBel Kunstprojekt

Per cert, les tres catalanes que participen al projecte de Babel a Munic són Laia Martí PuigMontse Vives i Raquel Rodríguez.

One comment

  1. montse

    A Munic hi passen coses i a vegades estan amagades dels ulls de la gent, peró existeixen. Gràcies per fer-les sortir i compartir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s