ARAMULTIMÈDIA, premi Joan Valls (o som necessaris)

I després de l‘estrena de la nova redacció, resulta que el cap de setmana guardava una segona alegria per a ARAMULTIMÈDIA: ens han donat el Premi Joan Valls i Jordà a l’Ús i la Promoció del Català. És la primera vegada que aquest guardó que lliura l’Associació d’Amics de Joan Valls des de fa vora vint anys recau en un mitjà de comunicació. O el que és el mateix, resulta que no estàvem bojos, que això del periodisme en valencià a les Comarques Centrals Valencianes no és ninguna xorrada, cosa de marginals. Que servim per a alguna cosa. N’hi ha per a estar agraïts. I la veritat és que ho estem. Jo ho estic a l’altra banda dels Alps i, els que s’ho treballen de veritat, imagineu.

ARAMULTIMÈDIA, premiat

ARAMULTIMÈDIA, premiat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s