Reobertura de la Lenbachhaus

Després de mesos de seguir l’evolució de les obres de la Lenbachhaus, aquest dimecres han reobert per fi el museu. Encara m’he d’acostumar a la cobertura daurada del nou edifici, que ha estat dissenyat per l’estudi de Norman Foster -és a dir, per una legió de becaris-. Supose que saber que l’ampliació ha costat 60 milions d’euros no ajuda massa a fer-se a l’obra, a poc a poc. De moment he pres unes imatges per a un escriure un post detallat a Muniqueando i segurament esta vesprada aprofitarem que l’entrada és lliure per a veure els quadres de Kandinsky i el grup expressionista Der Blauer Reiter a Munic. Sobre això mateix, entrar al museu seguirà sent de bades fins el proper 12 de maig.

Vista de la Lenbachhaus, este dimecres

Vista de la Lenbachhaus, este dimecres

Edifici original de la Lenbachhaus, restaurat

Edifici original de la Lenbachhaus, restaurat

3 comments

  1. montse

    No he estat a Munic però de segur que aniré a visitar el renovat LENBACHHAUS, sobretot per les obres que hi ha dins i per veure com, aquests “becaris” has sabut treballar el projecte de’n Foster. Gràcies per el post!

      • Montse

        Ja he estat al Lenbahaus, ple totalment ple de gent un dijous a les 10 del matí. El que vaig veure em va agradar, però nomès he anat a donar un com d’ull. Amb més temps i calma ja faré la meva crítica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s