Ai Manel!

De Dolors, grans salts, boomerangs, boles de cristall i aniversaris. I de rècords. Els Manel baten rècords, també al meu poble. Este dijous ens hem alçat amb una notícia si més no curiosa, que porta el seu nom. El Teatre Calderón d’Alcoi presentava dimecres de matí la programació de la temporada 2011-2012, amb un concert de Manel el 27 d’octubre. A les quatre de la vesprada van obrir les taquilles i a l’hora de tancar-les ja havien omplit pràcticament tot el pati de butaques i esgotat el 50% de l’aforament, per al concert dels catalans. Segur que en no res s’acaba el paper.

En fi, que m’alegre pel Calderón, per la gent de Manel i pel fet que els tindrem a Alcoi. Al blog, també els tinc:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s