Reduir la despesa militar

Hui he llegit al diari, ja vaig llegint més que escrivint, que Esquerra Unida llença com proposta electoral reduir la despesa militar per a poder fer sostenible la Llei de la Dependència. M’agrada com sona la música, encara que tinc la sensació que no ho diuen ni prou alt ni prou clar. La prova és que no trobe xifres concretes que acompanyen la proposta, tampoc al seu programa electoral.

Les busque per altra banda. En 2011, Espanya ha destinat 8.560 milions d’euros del seu pressupost estatal a Defensa. Esquerra Unida no quantifica el que costa desenvolupar en la seua totalitat la Llei de la Dependència, però si no tot, una part del finançament de la mateixa podria eixir del que ens gastem i no ens hauríem de gastar en afers militars a base d’un exèrcit estratosfèric.

No només que les persones dependents a Espanya ho agrairien, sinó que estic segur que construir la pau sense armes donaria resultats sorprenents per a més d’una ànima obtusa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s