Nit electoral a 2.000 quilòmetres de distància

El PP ha guanyat les eleccions al Parlament espanyol com no ho havia fet mai abans: 186 diputats de 350 al Congrés, mentre que el PSOE ha obtingut el resultat més pírric de la seua història. Ningú no s’ha sorprés, era un resultat anunciat des del dia que es van convocar les eleccions. Votats per correu, Mariola i jo vàrem seguir la nit electoral des de la distància, en pla pijama i suc de taronja. Molt de diumenge al vespre, com qualsevol altre. Els sentiments no canvien quan un vota a 2.000 quilòmetres de sa casa, la de tota la vida, però diria que la ressaca electoral és menor. Sinó, no m’explique com tinc el cos de bé este dilluns.

One comment

  1. Jua Cascant

    Tens el cos be per que saps que la solució esta en tu i en cada u, i no en els polítics.
    I t’encontres be per que eres persona per davant d’ideologies.
    Una abraçada de 2.000 kilometres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s