Abu Dhabi. Comencem bé

A hores d’ara hauríem d’estar camí de l’estació d’autobusos de Bangkok, per a rematar un primer dia de viatge infernal. Però eixa és només la teoria, en realitat ara mateix fem una mitja becada a l’habitació d’un comfortable hotel a Abu Dhabi. No hem perdut el cap. El que passa és que la mateixa teoria deia que la nostra parada de hui als Emirats Àrabs era només tècnica, com aquell que diu per a transbordament. A la pràctica, que és el que compta, l’avió a Tailàndia porta un retard de vuit hores, pel que encara esperem. Però no esperem seguts, ni malcarats, ho fem amb alegria. Satisfaccions de volar amb aerolínies de veritat. Els senyors d’ETIHAD -companyia que endavant no dubtaria en recomanar- ens han oferit una habitació d’hotel a la ciutat on poder caure morts després d’una nit sense dormir -entre vol i canvis horaris-. Un oferiment que han completat amb el lògic transport a la ciutat i un règim de mitja pensió, amb esmorzar i dinar inclosos. Com som d’aprofitar el temps, n’hem tingut suficient per a dormir, menjar i eixir en busca de la mar. L’hem trobada. Per ara ha sigut el color turquesa de l’aigua i el blanc de la sorra, el millor que ens ha passat, en forma de regal inesperat. Toca seguir camí, que, com veieu, ha començat fantàsticament.

20130119-151413.jpg

20130119-151538.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s