Bogenhausen. Unes imatges

Com comentava al mateix Quadern, l’altre dia vaig pedalar fins el barri de Bogenhausen amb la idea de prendre unes fotografies. No sé si qualificar el districte com el lloc on Munic no sembla Munic o precisament com el contrari, allà on Munic es mostra sense complexos tal i com aquesta ciutat realment és. En fi, que Bogenhausen és una combinació de palaus impresionants on viu gent dels que tenen comptes bancaris amb molts zeros, terra de porsches descapotables, espai diplomàtic i empresarial, seu de multinacionals i hotels de negocis, però també orige de la ciudad (Oberföhring), paradís verd i seu de grups d’habitatges de tota condició, també socials. Arran d’uns problemetes amb l’ambaixada de la Gran Bretanya, finalment no vaig prendre ni una sola imatge de la cara més opulenta del barri, però sí que ho vaig fer amb la resta. Unes fotos:

St. Emmeran. Capella

St. Emmeran. Capella

Hotel Westin Grand. Detall

Hotel Westin Grand. Detall

Hotel Sheraton Arabellapark

Hotel Sheraton Arabellapark

Habitatges a Richard-Strauss-Str.

Habitatges a Richard-Strauss-Str.

Façana a Böhmerwaldplatz

Façana a Böhmerwaldplatz

Habitatges

Habitatges

Comerç a Ismaninger Strasse

Comerç a Ismaninger Strasse

Habitatges a Richard-Strauss-Str.

Habitatges a Richard-Strauss-Str.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s