Viatge a Malàisia i Singapur: una possible ruta

Ara fa just un any paràvem per Tailàndia apurant els darrers dies de viatge pel sud-est d’Àsia. Amb perspectiva supose que no ens va desagradar l’experiència, doncs en una setmana repetirem periple semblant, això sí, enguany en versió comprimida. Tot i que ens quedà molta Tailàndia i, especialment, Laos i Cambodja per gaudir, aquesta vegada hem decidit per provar sort una mica més al sud. Divendres vinent encetem viatge de divuit dies que, com curt que és, hem planificat amb prou més cura que l’any passat. Sense abandonar la motxilla, i amb cert marge per a improvisar, tenim la ruta prou més definida. Així doncs, amb la idea de no perdre massa temps en tràmits, hem reservat trasllats i fins i tot alguns hotels (tots ells amb possibilitat de cancel·lació gratuïta fins 48 hores abans, per si de cas). Aquesta és la nostra possible ruta, de dos setmanes llargues per Malàisia i Singapur:

Kuala Lumpur (1 dia) – Malacca (1 dia) – Singapur (2 dies) – vol a Borneo – Kuching + parc nacional de Baku + reserva Semenggoh (2 dies) – vol – Kota Kinabalu (1 dia) – Mont Kinabalu (2 dies) – Kota Kinabalu (1 dia) – vol a la península malaia – Kota Bahru – vaixell – Pulau Perenthian (3 dies) – vaixell – Cameron Highlands ( 1 dia) – Kuala Lumpur + Batu Caves + Putrajaia (3 dies)

De tot allò que m’agradaria poder visitar i dubte que vegem destacaria: George Town, la selva de Kelatan i el parc nacional de Taman Negara, tots a la península de Malàisia; les illes de Sipadan, Brunei i la selva verge, a l’illa de Borneo. Però tot no pot ser en aquesta vida, i la nostra no és com per a queixar-se.

(En unes setmanes veurem què queda de la ruta dissenyada…)

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zJljys6eiIuQ.k-KWcARY8dBc

peninsula_malaisia

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zJljys6eiIuQ.khDp4qTFF3dw

borneo_malaisia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s