Obres (a Munic) que em posaran dels nervis

Si fa dos anys em diuen com seria ara el Marienhof, no m’ho hagués cregut. Dit d’una altra forma, si ara volguera fer la mateixa foto de la portada del llibre, hagués estat impossible. Sí, Munic creix, i està en obres. El que em sap mal, que està ara i ho estarà dins de deu anys. I quines obres. Obres, obres: nova estació central, reformes de estacions de metro, reformes urbanístiques, un nou túnel ferroviari que creuarà tot el centre… D’això mateix he volgut postejar a muniqueando, un text que gairebé pareix un reportatge per a la premsa local, dels que posen de mala llet al ciutadà. Res a veure amb aquells articles de color de rosa que un dia vaig escriure en sèrie sobre Munic. Canvia ella o canvie jo? O canviem els dos?

*Muniqueando: Cinco macro obras llamadas a transformar el centro (para desesperación de muchos)

portada_2017_obras.jpg

La portada… ara

portada_libro_segunda_edicion

La portada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s