Genau!

Guenao. És la primera paraula que vaig aprendre en alemany ara fa uns dies i és una llàstima que no en conega massa més a hores d’ara. Este dilluns mateix, sense anar més lluny, m’haguera agradat saber com nassos es maleeix en la llengua dels bavaresos.

Amb esbrinar la forma de pronunciar vaja tela, quina castanya o me caguen (e)n tot, ja anava bé. El cas és que he intentat matricular-me sense èxit en la Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi. Estic preinscrit en primer curs d’alemany i pel que sembla no tindré problemes per a apuntar-me, però fer-ho en dilluns ha sigut simplement impossible (si tenim en compte que no tenia tres hores de rellotge per a fer les corresponents cues en l’escola per a formalitzar la paperassa).

Dimarts, segon i últim dia de matrícula a l’EOI Alcoi i espere tindre més fortuna i poder matricular-me. Em va la vida, i és que tinc uns mesos per a poder desbarrar en alemany. O sí o sí.

(Per cert, a Alcoi s’han quedat altra vegada vora 1.000 alumnes sense poder-se matricular en l’Escola d’Idiomes per falta de places)

2 comments

 1. mau

  Amic Jordi!! Quines voltes dona la vida… d’ací no res, dos mes Alcoianets q no tenen altre remei que agafar a volar… (el 50% de la dupla ja està a Múnich).
  Com d’estudiar idiomes va este post teu, m’agradaría recomanar-te el Rosetta Stone… pega-li una ullada si no el coneixes, i com se q ningú està en condicions de fer de capità moro, si t’interessa, seguro q el trobes piratilla 😉
  Un abraç molt fort dsd el país de l’arròs blanc.

 2. jordiortsmonllor

  Ei amic, quina alegria vore el teu comentari. L’altre dia ja em va semblar vore’n un al diari. No sabia res del Rosseta Stone, però “me pongo” ja. De fet, ja el tinc localiitzat, i més encara havent-me quedat fora de l’Escola d’Idiomes per falta de places (això és farina d’un altre post). Grande!

  Espere que et vaja tot molt bé i a vore si ens veiem i ens fem una bier. Cuida’t i ens anem veient per ací.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s