Sobre la Romeria

Van 30 tacos i és la segona vegada que puge a la Romeria a la Font Roja, la meua alcoiania fa aigua per tots els costats. Hui he fet els últims quilòmetres a peu. L’ambient era agradable, de festa. Encara no eren les deu del matí i el sol calfava més del compte. Com l’any passat. Aquell dia vam pujar al Menejador. Hui, a soles, no, però sí he esmorzat xurros. I he begut aigua fresca de la font, de la que paga la pena. Ara és moment de tornar a casa, espera un diumenge de calor a finals de setembre. Per cert, ningú ja no es preocupa de l’hotel. I no passa res.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s