Viatge al sud-est d’Àsia (I): confirmat

Ja fa temps que venim rumiant esta possibilitat i per fi ens hem fet avant: el proper 18 de gener encetem les primeres vacances grosses en molt de temps i marxem cap a Tailàndia, motxilla a l’esquena. Cinc setmanes de presa de contacte amb Àsia (que ens han de portar també a Laos, Vietnam i Cambodja). Amb molta faena encara per davant, de moment hem començat a consultar la infinitat de blogs de viatges que ofereixen consells a l’hora de visitar la zona. Per ara em quede amb les experiències de la periodista Cristina Fernández (a Sapa), els consells del blog Viajando por ahí i els d’un clàssic, per a mi, com Pau i el seu Pachinko. Precisament a través del blog d’un altre professional dels de tota la vida, Paco Nadal, vàrem confirmar que la millor forma de volar a Tailàndia des d’Europa passa sovint per fer una escala a Aràbia. En el nostre cas, hem reservat el vol a Bangkok amb parada en Abu Dhabi, amb la companyia Etihad Airways*. El vol ens ha costat una mica menys 600 euros per persona, anar i tornar des de Munic. I el millor, tarifa no reemborsable. O siga, que no n’hi ha volta de fulla, marxem a Siam.

*Qatar Airways o Fly Emirates, les altres dos companyies àrabs que ens havien recomanat, també oferien preus competitius.

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s