Compte enrere per al llibre (10). Llibre, quin llibre?

Algun dia tenia que començar el compte enrere i he decidit que eixe dia siga este dimarts. Després de dos cents posts a Muniqueando, de penar en busca d’una editorial –sense èxit, per cert–, de fer tantesmil fotografies, de patir i rabiar en busca d’una maqueta digna, de redactar i corregir durant mesos, d’anar avant i arrere, el llibre per fi està al caure i per això pose en marxa el comptador. ¿Llibre? Sí, llibre. No podia ser una altra cosa, el que està al forn –ja només queda retocar unes imatges i fer l’última correcció– és una guia de viatges de Munic, en espanyol. 184 pàgines a color que si tot va bé voldria acaben en la impremta esta mateixa setmana, dilluns a tot tardar.  El títol: Múnich, una guía que nació muniqueando.

2 comments

  1. Retroenllaç: Compte enrere per al llibre (6). La prova d’impressió i la revisió final | Quadern de Jordi Orts
  2. Retroenllaç: Cuenta atrás para el libro (4). Volando viene | Quadern de Jordi Orts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s