Lapse

El passat mes de desembre ha estat un dels més frenètics… Dies i més dies de treball ininterromput, 3.600 quilòmetres per damunt de l’asfalt amb robatori inclòs en Tarragona, retrobaments tan especials… No em sento capaç de reprendre el blog per a 2014, no sé per on començar. Trencaré el gel començant pel principi, o pel final. Aquesta fotografia la vaig prendre el 18 de desembre per a enviar una postal de Nadal que mai no es va arribar a enviar (en paper); la nadala no té cap sentit (o sí), però els Manel són tan bons. I venen a Munic el 12 de febrer.

Vista al capvespre des del mirador de San Pere de Munic

Vista al capvespre des del mirador de San Pere de Munic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s