Biergartenguide 2014

La guia

La guia

Arriba el bon temps i arrenca la temporada de biergärten a Munic. Com si no me’ls coneguera prou, i una mica suggestionat per algun amic i company de faena, aquest any he optat per comprar-me la guia de jardins de cervesa locals. Una de tantes. La mire a casa amb calma i veig que només inclou una selecció d’uns 40 espais entre els que trobe en falta algunes peces fonamentals com ara el Flaucher, l’Aumeister o el Taxisgarten. He pagat 14,90 € i tot i això no em fa res. Que per què? El que sí incorpora el llibre són 43 cupons de descompte vàlids per a tota la temporada (fins desembre) als jardins ressenyats, un per cadascun, bescanviables per dos mass al preu d’un. Ara només em falta temps, sol i companyia.

www.biergartenguide.com

3 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s